Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС

Сьогодні відбулось позачергове засідання комісії з питань ТЕБ і НС Плужненської сільської ради «Про заходи з запобігання поширенню на території Плужненської громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2.

11:21 16.04.2021

Розпочався великий суботник!

Розпочався великий суботник!

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи по благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити села чистішими і привабливішими. У рамках місячника санітарної очистки та благоустрою території Плужненської СТГ, зусиллями працівників Плужненської санаторної школи, за допомогою сільської ради та КП "Лісомисливське господарство", було прибрано Братську могилу загиблим воїнам під час Другої світової війни та Центральний парк в с. Плужне. Такі акції допомагають усім об’єднатись, відчути те, що ми стали єдиною громадою. Пам’ятаймо, що благоустрій нашої громади залежить  від культури та свідомості населення. Тож варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про село, про чистоту й порядок в ньому, адже це спільна справа усіх його жителів. Плужненська сільська рада дякує усім, хто вже розпочав прибирання та саночистку територій. Дякуємо Вам за підтримку і розуміння у вирішенні питань благоустрою і саночистки, які відіграють велике значення у житті  нашоЇ з Вами громади.

14:16 14.04.2021

Публічна бібліотека для жителів громади!

Публічна бібліотека для жителів громади!

В приміщенні будинку культури  проводяться ремонтні роботи для розміщення Публічної бібліотеки та сховища для зберігання книг. В ході ремонту перетираються та фарбуються стіни, залито підлогу під лінолеум та зроблено витяжку, необхідну для зберігання книг. Всі роботи проводяться за рахунок коштів громади.

09:36 14.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь