A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

За інформаційної Підтримки Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 13.04.2021 14:22
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

За  інформаційної  Підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у квітні стартував онлайн фестиваль-конкурс «Безпечна громада», ініціатором якого стала Слобожанська селищна рада Дніпропетровської області. Фестиваль має на меті розвиток безпечного середовища в громадах планування заходів щодо підвищення ефективності захисту населення і територій від  надзвичайних ситуацій. Подати заявки на конкурс можна до 30 квітня 2021 року. Ознайомитись із ініціативою детальніше можна в Додатку.
Програма USAID «Мріємо та діємо» запрошує до подачі концепції проектів, що сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді і формують основану на цінностях українську ідентичність. Запропоновані заходи мають сприяти розширенню економічних можливостей для  молоді, посиленню громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, просуванню  різноманіття та включення недостатньо представлених груп, а  також покращенню підходів до гендерної рівності та соціальної інклюзії в орієнтованих на молодь програмах. Конкурс відкритий до 31 липня 2021 року. Подані концепції проектів розглядатимуться регулярно, кожних два місяці, починаючи з квітня 2021 р. 
«Дім Європи» також пропонує низку грантових конкурсів:
- Інфраструктурні гранти для культурних організацій. Розвиваєте культурне життя у своїй громаді, але бракує ресурсів на техніку? Подавайтесь на інфраструктурні гранти «Дому Європи» та отримайте від 4500 до 9000 євро (залежно від розміру громади) на покупку вартісних гаджетів. До участі запрошуються громадські організації, що працюють у сфері  культури; державні заклади культури; комунальні заклади культури; Дедлайн – 14 травня 2021 року. 
- Підтримка міжнародної співпраці у сфері культури та креативності. «Дім Європи» надасть до 50 000 євро на спільні культурні проекти українських та європейських організацій: фестивалі електронної музики з міжнародними лайн-апами, онлайн-резиденції для мисткинь, документальні театральні постановки, виставки сучасного мистецтва, експонати яких можна побачити на вулицях міста та онлайн. В конкурсі можуть брати участь: тандеми організацій з України і ЄС або з України і Великої Британії, неприбуткові  державні або громадські організації. Дедлайн – 20 квітня 2021 року. 
- Гранти (до 4 000 євро) на персональні проекти у сфері роботи з молоддю. Дедлайн – 5 травня 2021 року. 
- Гранти (до 4 000 євро) на персональні проекти на покращення навичок в сфері освіти. Дедлайн – 5 травня 2021 року. 
- Гранти (до 4 000 євро) на персональні проєкти у сфері соціального підприємництва із залученням ЄС або Великої Британії, а саме співпраця з ментором з ЄС, участь у галузевих онлайн-конференціях, щоб познайомитися з підприємцями з-за кордону, або  створення курсу з соціального підприємництва, що допоможе тим, хто тільки починає,  налаштувати бізнес-процеси.Дедлайн – 5 травня 2021 року. 
«Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)» запрошує подавати заявки на  одержання субгранту для впровадження бізнес-моделі функціонування центрів агроскаутингу для забезпечення комплексом послуг сільськогосподарських виробників (ММСП), спрямованих на оптимізацію аграрних технологій, підвищення продуктивності  та якості плодоовочевої та ягідної  продукції, підвищення професійного рівня знань і практичних навичок молодих фахівців профільних вищих навчальних закладів (ВНЗ) відповідно до потреб аграрного ринку. Заявки  подаються до 18.00 за місцевим часом 26 квітня 2021 року.

 

Додаток до листа №32
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь