A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася чергова  тринадцята сесія восьмого  скликання Плужненської сільської ради

Відбулася чергова тринадцята сесія восьмого скликання Плужненської сільської ради

09 червня  2021  року під головуванням Віталія Мартинюка, за участі секретаря сільськох ради Людмили Семенишиної та заступника голови Людмили Лужецької, відбулося пленарне засідання чергової тринадцятої  сесії Плужненської сільської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь депутати, старости старостинських округів Плужненської сільської ради, керівники відділів сільської ради.  Було розглянуто питання:

22:11 09.06.2021

Відбулася нарада з підприємцями Плужненської громади та представниками сільськогосподарських підприємств

Відбулася нарада з підприємцями Плужненської громади та представниками сільськогосподарських підприємств

08.06.2021 року відбулася нарада з підприємцями Плужненської  громади та представниками  сільськогосподарських підприємств. Було надано пропозиції щодо ставок податку на

23:43 08.06.2021

Відбулася позачергова дванадцята сесія Плужненської сільської ради

Відбулася позачергова дванадцята сесія Плужненської сільської ради

04 червня  відбулося пленарне засідання позачергової дванадцятої  сесії сільської  ради восьмого скликання, яке провів  сільський голова  Віталій Мартинюк. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, секретар сільської ради Людмила Семенишина, заступник голови Людмила Лужецька, старости старостинських округів сільської ради, директор комунального підприємства "Лісомисливське господарство" Олег Рожков. Робота сесії розпочалася  із розгляду питання про надання згоди  на отримання автомобілів   ГАЗ 5312, 1992 року випуску та ТОЙОТА  ВХ 1207 ВЕ, 1997 року випуску (інформував сільський голова Віталій Мартинюк). Розглянуто питання про   погодження   тарифів на послуги Комунального  підприємства «Лісомисливське господарство».  В ході обговорення даного питання було прийнято рішення більш досконало вивчити калькуляцію ціни на водопостачання членами постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту та житлово-комунального господарства та прийняти дане рішення на слідуючій сесії виходячи з висновків комісії.  Також депутатами було розглянуто питання про покладання обов’язків щодо   вчинення нотаріальних дій на території Плужненської  сільської ради  (доповіла  секретар ради  Людмила Семенишина). Прийнято рішення:

19:27 04.06.2021

Відділ Держгеокадастру в Ізяславському районі повідомляє

Відділ Держгеокадастру в Ізяславському районі повідомляє

•    5 січня 2021 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову №6 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 1051 і від 7 лютого 2018 р. № 105».   Ці внесені зміни дозволяють власникам та користувачам земельних ділянок вже цього року переглядати нормативну грошову оцінку за узгодженням з органом місцевого самоврядування. У Порядку, затвердженому постановою КМУ від 7.02.2018 р. №105, зазначалося: "Технічна документація з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка розроблена і затверджена рішенням органу місцевого самоврядування та відомості про яку внесені до Державного земельного кадастру до затвердження технічної документації, діє протягом строку, визначеного частиною другою статті 18 Закону України "Про оцінку земель". Після закінчення зазначеного строку власник або землекористувач земельної ділянки сільськогосподарського призначення приватної власності може замовити проведення нормативної грошової оцінки окремої земельної ділянки в порядку, передбаченому частиною другою статті 15 Закону України "Про оцінку земель".  А у статті 18 закону йдеться про те, що землі сільськогосподарського призначення мають оцінюватися один раз на 5-7 років. У новій постанові прибрано слова "Після закінчення зазначеного строку". Тож власники земельних ділянок та землекористувачі тепер не обмежені строками (5-7 років) і можуть ініціювати переоцінку земель. Щодо Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабміну від 17 жовтня 2012 р. № 1051, то в нього Кабмін вніс такі зміни :

10:55 02.06.2021

До  відома жителів Плужненської громади

До відома жителів Плужненської громади

17 червня 2021 року,  у м. Хмельницький, відбуудеться благодійний аукціон, метою якого є збір коштів для придбання медичного обладнання. Просимо Вас долучитися до проведення аукціону та презентувати вироби місцевих умільців, з подальшим продажем їх на аукціоні.

08:41 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь