A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали поліцейського офіцера Плужненської громади з професійним святом!

Привітали поліцейського офіцера Плужненської громади з професійним святом!

Поліцейського офіцера громади, Ткачука Олега Миколайовича, із святом привітав сільський голова Віталій Мартинюк, який  висловив подяку за активну життєву позицію, мужність, патріотизм, відповідальне виконання своїх обов’язків на території Плужненської  ОТГ з нагоди Дня дільничного офіцера поліції в Україні!.

10:41 18.06.2021

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Якщо Ви є власником чи    землекористувачем земельної ділянки та отримали повідомлення-рішення від ГУ ДПС у Хмельницькій області про розмір земельного податку за 2021 рік, то Вашим обов’язком є сплатити розраховану суму протягом 60 днів від дати його отримання за вказаними в повідомленні реквізитами.

08:39 18.06.2021

Актуальні питання призначення субсидій

Актуальні питання призначення субсидій

З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Міністерство соціальної політики України продовжує надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій.

16:23 17.06.2021

ТОВ "Агенство стратегічних рішень " Ші Стретеджіс", результати дослідження щодо проблем працевлаштування людей з інвалідністю

ТОВ "Агенство стратегічних рішень " Ші Стретеджіс", результати дослідження щодо проблем працевлаштування людей з інвалідністю

Результати дослідження щодо проблеми працевлаштування людей  з інвалідністю, проведеного в рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність». У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua.  Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

10:06 17.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь