A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

02 лютого 2022 року відбулися 2 засідання методичних об'єднань закладів загальної середньої освіти громади

02 лютого 2022 року з 10.00 ранку по 13.00 відбулися 2 засідання методичних об'єднань закладів загальної середньої освіти нашої громади: вчителі суспільно-гуманітарного напряму  (голова Наталія ЛИСАК)  та фізико-математичного напряму (голова  Микола МАШАЛЮК). Відповідно до плану роботи, на засіданні вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, історії та іноземної мови голова МО проаналізувала для обговорення роботу об'єднання вчителів за І семестр, результати Всеукраїнських олімпіад та конкурсів. Цікавими і насиченими стали виступи з різних методичних питань та власного досвіду вчителя історії Кунівського ліцею Тетяни ЯРМОЛЕНКО  «Авторська педагогічна кухня», вчителя української мови та літератури М'якотівського ліцею Алли ПІДГУРНОЇ «Професійна мобільність», вчителя зарубіжної літератури Борисівського ліцею Наталії ЛИСАК «Готуємося до зустрічі з нушенятами».  На завершення голова МО представила освітні новини і закликала колег активізуватися і представляти на обласному, Всеукраїнському рівнях  не лише роботи учнів але й власний педагогічний досвід. Засідання  методичного об'єднання вчителів математики, фізики та інформатики розпочав головуючий Микола МАШАЛЮК, аналізуючи роботу  МО  у  І семестрі та представлення теми: «Використання інформаційно-комп'ютерних технологій в практиці сучасного педагога при формуванні предметних компетентностей учнів». Вчитель М'якотівського ліцею Петро ГЕРАСІМЧУК поділився власним досвідом про вплив інноваційних технологій на особистість учнів; вчитель Кунівського ліцею Максим ВИШНЯК розповів про свою роботу з обдарованими учнями з використанням  ІКТ. Обговорюючи  питання,  вчителі давали пропозиції щодо планування роботи до наступного засідання з вирішення різних проблемних питань.  Микола МАШАЛЮК – голова МО, вчитель інформатики Плужненського ліцею підсумував роботу засідання цікавою презентацією «Використання мобільних технологій у процесі навчання». Загалом, зустрічі  були  творчими і плідними для вчителів закладів освіти нашої громади. А це, є передумовою навчатися, долати труднощі, творити і працювати над собою задля своїх вихованців.  

20:42 02.02.2022

27 січня 2022 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді буде проводитися І (очний) обласний  тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів «Край, в якому я живу»

27 січня 2022 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді буде проводитися І (очний) обласний  тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів «Край, в якому я живу». Нашу громаду у профілі «краєзнавчий музей» представлятиме  учениця 8 класу М?якотівського ліцею Валерія КУРАЧИК під керівництвом педагога Наталії ОМЕЛЯНЧУК. Попередньо для журі конкурсу подали  текстовий опис оглядової екскурсії  та презентацію екскурсії. (презентація додається) Відділ освіти, культури, молоді та спорту бажає Валерії та її керівнику переможного успіху! 

12:41 20.01.2022

У січні-лютому відбудуться  засідання методичних об'єднань учителів закладів освіти Плужненської сільської ради   різних напрямів

Відділ освіти, культури, молоді та спорту інформує про те, що у січні-лютому відбудуться  засідання методичних об'єднань учителів закладів освіти Плужненської сільської ради   різних напрямів. Сторінку зустрічей 12 січня 2022 року відкрило методичне об'єднання вчителів початкової ланки під керівництвом голови методичної ради відділу освіти Г.Даниленко та голови методичного об'єднання Л.Пінчук. Засідання в тематиці «Навчаємо по-новому» відбулося в онлайн цікаво та творчо. Вчителі Плужненського ліцею презентували ранкову зустріч учнів «Різдвяні свята». Усі учасники засідання  активно приймали участь у поставлених завданнях, відчуваючи себе учнем-початківцем.  У панорамі роздумів розглянули педагогічні якості і професійні вміння вчителя, формування в учнів ключової компетентності «Уміння вчитися». З досвіду роботи кожний вчитель презентував краплинки творчості на уроках. І на завершення, за круглим столом засідання вчителі вносили пропозиції щодо розробки методичних рекомендацій «Як зробити урок ефективним».

12:29 20.01.2022

НАКАЗ від 31.12.2021 Хмельницької обласної державної адміністрації № 651-од Про підсумки І (регіонального) туру конкурсу Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби»

Хмельницький обласний центр туризму та краєзнавства Всеукраїнська краєзнавча акція учнівської молоді  «Українська революція: 100 років надії і боротьби»НАКАЗ від 31.12.2021  Хмельницький   № 651-од

07:30 14.01.2022

Про проведення І та ІІ етапів   Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році

Відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради № 57 від 17.11.2021 року «Про проведення І та ІІ етапів   Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021/2022 навчальному році», на базі опорного закладу «Плужненський ліцей імені Бортника Р.Й.» відбувся І етап захисту.  Учасником захисту роботи  наукового товариства «Ерудит» Плужненської сільської ради , відділення хімії та біології  у секції психологія  стала учениця 11 класу Плужненського ліцею імені Бортника Р.Й. Катерина ВІЛЬБОВЕЦЬ. На протязі двох навчальних років під керівництвом наукового керівника Нелі ГОНЧАРУК учениця працювала над темою «Готовність дитини до навчання у школі». Результати узагальнені в наказі відділу освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради (наказ, протокол додається).

20:56 10.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь