A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

07 квітня 2022 року у відділі освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

07 квітня 2022 року у відділі освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня.  Відповідно до графіка. Плану роботи атестаційної комісії, на порядку денному розглядалися  2 питання: 1. Про атестацію педагогів закладів загальної середньої освіти нашої громади для присвоєння/підтвердження кваліфікаційної категорії/педагогічного звання Таміли КУЧЕРУК, Алли АРСЕНЮК, Наталії ГОНГАЛО, Аліни ПАНАСЮК, Лариси КАРЧЕВСЬКОЇ, Людмили КАЧУР, Світлани ШТУНДЕР. 2. Про атестацію на відповідність займаній посаді керівників закладів освіти Лариси КАРЧЕВСЬКОЇ, Світлани БАЛАБЕЙ, Лілії ДЕНИСЮК, Лесі ЗАГУРСЬКОЇ та тарифним розрядам бібліотекарів Тетяни ЧМЕРУК, Світлани ЮВКОВЕЦЬКОЇ. Презентували атестуючих керівники закладів освіти, їх заступники, члени атестаційної комісії ІІ рівня. До слова запросили і педагогів. Голова атестаційної комісії Тетяна НАЗАРКОВА проаналізувала професійну діяльність  керівників закладів освіти/заступників, їх володіння теорією і практикою управління сучасною українською школою, компетентність в питаннях педагогіки та психології навчання і виховання здобувачів освіти, володіння нормативними документами, що регламентують роботу керівника. Голова запропонувала членам атестаційної комісії ІІ рівня атестувати керівників та їх заступників на відповідність займаній посаді. Засідання відбулося відповідно до порядку денного із дотриманням регламенту проведення. Кожен із членів атестаційної комісії висловив свою думку щодо діяльності педагогів, керівників/заступників, бібліотекарів закладів освіти Плужненської сільської ради.  В процесі голосування було прийняте рішення про відповідність займаним посадам, присвоєння кваліфікаційної категорій та педагогічних звань, відповідності раніше присвоєними кваліфікаційним категоріям та педзванням та тарифним розрядам. 

10:36 13.04.2022

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ

Шановні друзі, війна змінила наші життя, і певні події складно планувати. Однак якщо ви цього року розглядаєте можливість вступати до закладів вищої освіти України (бакалаврський ступінь), то прохання ознайомитися з інформацією, поданою за посиланням https://bit.ly/35oJrJM

21:20 07.04.2022

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

У п'ятницю 25 березня 2022 року відділом освіти, культури, молоді та спорту Плужненської сільської ради, в онлайн, відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня у складі: Голова атестаційної комісії – Тетяна НАЗАРКОВА - Заступник голови – Галина ДАНИЛЕНКО - Секретар – Володимир МАЛЕНЮК Члени атестаційної комісії: Володимир КРАВЧУК ; Владислав ХОМ?ЯК; Оксана КАЛАУС; Лілія ДЕНИСЮК; Марія ЛИСАК; Людмила ПІНЧУК.      На порядок денний для обговорення було винесене  питання «Про хід вивчення системи роботи педагогічних працівників, директорів та їх заступників, бібліотекарів закладів загальної середньої освіти Плужненської сільської ради, які атестуються атестаційною комісією ІІ рівня на відповідність займаній посаді, на підтвердження та присвоєння кваліфікаційної категорії, педагогічного звання. В процесі обговорення атестаційна комісія ІІ рівня проаналізувала діяльність атестуючих, стиль та методи роботи в навчально-виховному процесі, досягнення, забезпечення керівниками вмілого управління освітнім процесом, роботу шкільних бібліотекарів у реалізації  Концепції національно-патріотичного виховання здобувачів освіти, формування читацьких смаків, культури спілкування. Керівники представили на розгляд характеристики професійної та громадської діяльності в міжатестаційний період заступників директорів, педагогічних працівників, бібліотекарів. Внесли  пропозиції щодо присвоєння кваліфікаційної категорії, звання (відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній  категорії, звання),  відповідність займаній посаді. Чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відбудеться згідно графіка засідань.               

09:22 29.03.2022

Педагоги Борисівського ліцею, застосувавши різні освітні платформи, відкрили доступ усім школярам до дистанційної освіти.

Війна – надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. І не лише тому, що мільйони український школярів залишились без доступу до постійної та якісної освіти,  і тому, що дитина, народжена у мирі і  спокої, не спроможна сприйняти і безболісно пережити те жахіття, у якому 27 днів ридає і квилить уся Україна. Беручи до уваги рекомендації Міністерства освіти і науки, школи України, де ситуація це дозволяє, відновили роботу у дистанційному режимі аби навчати, підтримувати, відволікати дітлахів від жорстокої реальності. Педагоги Борисівського ліцею, застосувавши різні освітні платформи, відкрили доступ усім школярам до дистанційної освіти. Учителі переконані: відновлення навчання – це добрий знак, ніхто і ніколи не завадить українським педагогам бути опорою і підтримкою майбутньому держави – дітям. Наставники школярства констатують і той факт, що сьогодні ліцей став своєрідним осередком, котрий об’єднав учителів та учнів Борисова з родинами, що вимушено покинули свої домівки. З перших днів війни заклад освіти перетворився на осередок для надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. Зрештою, двері Google Class відчинено для десятка школярів з різних куточків України. Педагоги дбають, аби спілкування допомогло відволіктись тендітній дитячій психіці від реалій сьогодення, аби дітям-переселенцям безболісно адаптуватись до нових умов життя та і просто поспілкуватися. Наразі, роль школи стала значно більшою, ніж освітня. А кожен проведений урок – це ще один рубіж оборони рідної землі.

12:18 22.03.2022

День єднання. Плужненський ліцей імені Бортника Р.Й.

З метою консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість Президент України оголосив 16 лютого Днем єднання. Вчителі та учні нашого ліцею долучилися до Всеукраїнської акції в умовах карантинних обмежень червоної зони. До  вашої уваги деякі світлини. Більше інформації ви можете побачити на фейсбуці у групі школи.

15:42 17.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь