A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Освітній курс "Безбар'єрна грамотність"

Освітній курс "Безбар'єрна грамотність"

21 грудня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України представило освітній курс "Безбарєрна грамотність". Це 8 серій тривалістю 6-10 хвилин кожна про основні принципи безбарєрності. Після перегляду освітнього курсу та успішного проходження тесту на сайті генерується сертифікат, який підтверджує проходження навчання.

11:05 26.01.2022

День Соборності у громаді!

День Соборності у громаді!

22 січня Україна відзначає День Соборності, приурочений до Акту об'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

12:34 23.01.2022

Одна з головних цілей Мінцифри — надати кожному українцю можливість впливати на якість держпослуг. Саме для цього запускаємо першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг.

Одна з головних цілей Мінцифри — надати кожному українцю можливість впливати на якість держпослуг. Саме для цього запускаємо першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг.

Ключова точка доступу до держпослуг зараз — це ЦНАПи. Їх вже понад 2,7 тис. у різних  куточках України. Лише за перше півріччя цього року люди отримали там понад 15 млн послуг. У майбутньому плануємо масштабувати можливість оцінки послуг на всі фронт-офіси — всі місця, де люди отримують послуги від держави. Раніше відгуки про якість послуг у ЦНАПах збиралися різними способами та не у всіх центрах. Щоб залишити думку про сервіс, людям доводилося писати у книги скарг, коментарі у фейсбук або телефонувати до установ. Цінний зворотний зв’язок губився і не доходив до керівництва ЦНАПів, а типові проблеми лишалися невирішеними.  “Ми прагнемо, щоб відвідувачі ЦНАПів відчували, що їх потреби у пріоритеті, а враження про візит — щоразу запитують і враховують, щоб було бажання повертатися ще. Для цього, крім QR-постерів, SMS- та Viber- опитувань, телефонних інтерв’ю, якість перевірятимуть таємні відвідувачі. Кожен із так званих “ревізорів” отримає грошову винагороду. Більше деталей про це можна знайти на платформі Дія.Центрів”, — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська.

14:57 20.01.2022

Про безпечне святкування Водохреща

Про безпечне святкування Водохреща

19 січня – одне з найбільших християнських свят – Хрещення Господнє або Богоявлення. У народі це свято відоме як Водохреща. Водохресна вода вважається цілющою і благодатною, тому цього дня традиційно проводяться обряди, пов’язані з водою. Люди освячують воду у церквах та занурюються в крижану ополонку на зимових водоймах.    

20:17 14.01.2022

До Плужненської сільської ради  завітала коляда!

До Плужненської сільської ради завітала коляда!

7 січня в Україні православний народ відзначає Різдво Христове, яке неможливо уявити без колядок, мелодії яких приносять святковий настрій. У колядках прославляється Син Божий, який народився у Вифлеємі і якому судилося звільнити людство від гріхів своїм жертовним шляхом. І досі людство пам’ятає про цю дивовижну подію, про яку сповістила зірка. Це саме за нею йшли троє волхвів, прагнучи принести дари Божому дитяті, якому не знайшлося місця у людських хатах, але в убогих яслах, серед невинних ягняток.

23:57 11.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь