A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інформація

МИ З ЧОЛОВІКОМ РОЗЛУЧИЛИСЯ. ЧОЛОВІК НАРАЗІ ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ І ПРОЖИВАЄ В ІНШОМУ, НІЖ МИ З ДИТИНОЮ, МІСТІ. ЧИ МАЄ ВРАХОВУВАТИСЯ ЙОГО МАЙНОВИЙ СТАН ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ МЕНІ СУБСИДІЇ?

Якщо подружжя розлучилося, при призначенні житлової субсидії одному з батьків, котрий проживає з дитиною, доходи іншого з батьків дитини не враховуються (пункт 24 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848).

09:00 09.10.2023

ЯК ВНЕСТИ ЗМІНИ В ОСОБИСТІ ДАНІ НА ВЕБПОРТАЛІ Е-ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ?

Якщо в своєму особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України застрахована особа виявила неактуальні чи неправильні відомості про себе (наприклад, помилку в даті народження, прізвищі тощо), можна звернутися до Фонду, щоб виправити/актуалізувати інформацію. Як це зробити?  Алгоритм дій

10:17 02.10.2023

ЯКІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ НЕОБХІДНО ПОДАТИ НЕПРАЦЮЮЧОМУ ПЕНСІОНЕРУ?

Якщо непрацюючий пенсіонер зареєстрований і проживає у житловому приміщенні один, для призначення житлової субсидії він має подати лише заяву та декларацію (за встановленими формами).

10:16 02.10.2023

ЯК ЗАПИСАТИСЯ ОНЛАЙН НА ПРИЙОМ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ОРГАНУ ФОНДУ?

Якщо маєте необхідність проконсультуватися з питань, що стосуються призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, і бажання відвідати орган Пенсійного фонду України, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом.

08:29 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь