A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Інформація

У ЯКОМУ РОЗМІРІ МЕНІ ПОТРІБНО СПЛАТИТИ ДОБРОВІЛЬНИЙ ПЕНСІЙНИЙ ВНЕСОК У СІЧНІ 2024 РОКУ, ЩОБ ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ЗАРАХУВАЛИ ПОВНИЙ МІСЯЦЬ?

  Для того, щоб до страхового стажу було зараховано один повний місяць, сума добровільного внеску повинна бути не меншою від розміру мінімального страхового внеску, який визначається як 22% від розміру мінімальної заробітної плати. Тобто, для того, аби в січні 2024 року до страхового стажу вам було зараховано один повний місяць, потрібно сплатити 1562 грн (22% х 7100 грн, де 7100 грн – розмір мінімальної заробітної плати з 1 січня 2024 року).

11:23 27.12.2023

ЧИ ЗАРАХУЮТЬ МЕНІ ДО СЕРЕДНЬОМІСЯЧНОГО СУКУПНОГО ДОХОДУ ДЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ НАРАХОВАНІ БАНКОМ ВІДСОТКИ ВІД РОЗМІЩЕНОГО ДЕПОЗИТУ?

      Доходи від розміщення депозитів не враховуються до середньомісячного сукупного доходу сім'ї (пункт 7 Порядку обчислення середньомісячного сукупного доходу сім'ї (домогосподарства) для всіх видів державної соціальної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 632).    Водночас варто зазначити, що якщо будь-хто зі складу домогосподарства на 1 число місяця, з якого призначається житлова субсидія, має на депозитному банківському рахунку (рахунках) кошти у загальній сумі, що перевищує 100 тис. гривень, – житлова субсидія у такому випадку не призначається.

11:21 27.12.2023

Я – ПЕНСІОНЕРКА, КОЛИШНІЙ СІЛЬСЬКИЙ МЕДИК, ПРОЖИВАЮ З СИНОМ – УЧАСНИКОМ БОЙОВИХ ДІЙ. НА ЯКІ ПІЛЬГИ З ОПЛАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ МИ МАЄМО ПРАВО?

Для категорій осіб “сільський медик на пенсії” та “учасник бойових дій” законодавством визначено різні види та розміри пільг.

08:54 25.12.2023

ЧИ МАЮ Я ПРАВО НА ПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЇ НА ПОНАДНОРМОВУ ПЛОЩУ ЖИТЛА, ЯКЩО ОТРИМУЮ ПЕНСІЮ ЗА ВИСЛУГУ РОКІВ?

Законодавство визначає категорії громадян, яким житлова субсидія може призначатися на понаднормову площу житла (площа житла, на яку призначається субсидія з урахуванням понаднормової площі, розраховується шляхом збільшення соціальної норми житла для домогосподарства на 30 відсотків).

08:52 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь