A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Соціальна політика

В рамках акції "16 днів проти насильства" відділ "Служба у справах дітей" Плужненської сільської ради ініціював проведення круглого столу на тему "Ми - проти насильства"

В рамках акції "16 днів проти насильства" відділ "Служба у справах дітей" Плужненської сільської ради ініціював проведення  круглого столу на тему "Ми - проти насильства". На заході були присутні поліцейські офіцери Плужненської громади О.М. Ткачук та М.Р. Гончарук, практичні психологи Н.Ф. Гончарук (гімназія ім. Бортника Р.Й.), Гончарук Г.М. (Плужненський ПАЛ),начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Т.В. Назаркова, директор будинку культури с. Плужне О.П. Лисак, завідувачі Плужненської сільської бібліотеки для дітей та дорослих І.Л. Хеленюк та Г.А. Каленюк. Тетяна Єпіфанова, начальник відділу "Cлужба у справах дітей" Плужненської сільської ради у вступному слові підкреслила, що світовою громадськістю насильство визнано однією з небезпечних проблем, які є перепоною на шляху подолання нерівності й дотримання людських прав та наносять величезну моральну шкоду суспільству. У виступах зазначено, що проблема насильства в родині досить гостро стоїть в Україні і в Пдужненській громаді зокрема. Її небезпечність полягає в тому, що прояви жорстокості та насильства в сім’ї не лише руйнують гармонію родинних стосунків, а й виступають передумовою злочинності в суспільстві загалом. Особливо кричущою ця проблема є тим, що від неї страждають діти. Діти не лише спостерігають за насильством у своїй сім’ї, а й дуже часто самі є жертвами такого насильства з боку батьків та інших членів сім’ї. Дуже часто у майбутньому вони переносять цей негативний досвід у власне життя. Учасники круглого столу були єдині у думці, що найважливішу роль у попередженні насильства у сім'ях відіграє інформаційно-просвітницька та консультаційна робота. У цьому сенсі ефективному вирішенню проблеми запобігання насильства має стати злагоджена взаємодія всіх відповідних служб.

17:27 03.12.2021

Інформування суспільства щодо можливостей отримання в Україні безоплатної правової допомоги

Відеоролики, створені з метою інформування суспільства щодо можливостей отримання в Україні безоплатної правової допомоги та мають ознаки соціальної реклами. Розміщено в рамках проведення Всеукраїнської кампанії «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА».

12:06 30.11.2021

«16 днів проти насильства»: які заходи відбуваються в Плужненській громаді

З 25 листопада до 10 грудня у Плужненській громаді проходить щорічна акція «16 днів проти насильства». Тематичні заходи пройдуть в межах кампанії. План заходів, що проходитимуть у громаді затверджено рішенням виконавчого комітету Плужненської сільської ради від 25.11.2021 № 114.

10:12 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь