Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ

ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ

Днями свій життєвий 90-літній ювілей зустріла жителька села Плужне МАРІЯ ВАСИЛІВНА ВАСИЛЬЧУК.

12:02 19.10.2021

Привітали з поважним ювілеєм Кондратюк Ніну Павлівну!

Привітали з поважним ювілеєм Кондратюк Ніну Павлівну!

Учора, 14 жовтня,  свій гарний життєвий 90-річний ювілей відсвяткувала жителька села Плужне Ніна Павлівна КОНДРАТЮК. За дорученням сільського голови Віталія Мартинюка заступник сільського голови Людмила Лужецька та працівники комунального закладу "Плужненський ліцей імені Бортника Р.Й. Плужненської сільської ради" від усієї душі привітали ювілярку.

10:47 15.10.2021

Покладання квітів до Дня захисників та захисниць України

Покладання квітів до Дня захисників та захисниць України

14 жовтня було покладено квіти до меморіалу Хом’яка Ігора Петровича, який загинув в зоні АТО.   Вшанували пам'ять загиблого хвилиною мовчання та покладанням квітів на могилу героя, який віддав своє життя, захищаючи Україну.

21:40 14.10.2021

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Учасники бойових дій, їхні дити, а також особи з інвалідністю навчаються БЕЗКОШТОНО! До 12 листопада триває додатковий набір на заочну форму.

21:12 13.10.2021

Велика козацька рада до Дня захисників та захисниць України!

Велика козацька рада до Дня захисників та захисниць України!

З давніх-давен Божа Матір вважалася покровителькою усього українського козацтва. А на Січі запорозькі козаки збудували церкву на честь Покрова Богородиці з її іконою. І, до речі, саме у цей день, козаки збирали Велику раду, на котрій обирали гетьмана й визначалися з подальшими військовими планами. Відомий український етнограф Олекса Воропай писав, що після зруйнування Катериною ІІ Запорозької Січі, козаки, ідучи за Дунай, несли з собою ікону Покрови Пресвятої Богородиці Цікаво, що козаки настільки глибоко й щиро шанували образ Покрови Божої Матері, вірили у її силу й урочисто святкували цей день, що у народі закріпилася й друга назва свята – Козацька Покрова. Певно, не знайдеться в Україні людини, яка б не знала про козаків. Про них складено безліч творів, книжок і фільмів. Про козацький рід співається й у нашому державному гімні. Образ сміливого парубка, котрий захищає честь та волю нашого народу, міцно закарбувався у пам’яті поколінь. Тож, козак в українській культурі – звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

21:04 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь