A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Плужненська громада попрощалася з учасником російсько-української війни Базилюком Богданом Ігоровичем

Плужненська громада попрощалася з учасником російсько-української війни Базилюком Богданом Ігоровичем

29 травня 2022 року, вшанувати та провести в останній путь Героя прийшли жителі Плужненської громади. Пам’ять про Базилюка Богдана Ігоровича навіки буде в наших серцях. Плужненська сільська рада висловлює щирі слова співчуття та підтримки рідним та близьким військовослужбовця.  На жаль, ще один Герой, мешканець нашої громади, віддав своє життя заради того, щоб війна так і залишалася для місцевих мешканців лише страшною картинкою з телеекрану. Богдан служив за контрактом в Збройних Силах України, боронив цілісність нашої держави. Гідний син українського народу проявив свою щиру любов до людей та землі, яка його зростила, став взірцем самовідданості та відваги. Низький уклін та вдячність батькам за мужнього Захисника і Патріота своєї Батьківщини!  Вічна пам’ять воїнам захисникам! Герої не вмирають. Вмирають вороги!

21:47 29.05.2022

ДСНС застерігає, що пожежонебезпечний період триває

ДСНС застерігає, що пожежонебезпечний період триває

Державна служба України з надзвичайних ситуації застерігає, що в Україні триває пожежонебезпечний період. Він зазвичай розпочинається з моменту сходження снігового покриву навесні та продовжується до настання стійкої вологої осінньої погоди.

20:38 28.05.2022

Нова послуга для підприємців на порталі Дія — єДекларація

Нова послуга для підприємців на порталі Дія — єДекларація

Це документ, який на час воєнного стану замінить 374 види дозвільних документів, необхідних для роботи підприємців: ліцензії, дозволи, сертифікати, свідоцтва, посвідчення, висновки тощо. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

20:56 27.05.2022

Щодо відновлення діяльності ПрАТ «Славутський солодовий завод»

Щодо відновлення діяльності ПрАТ «Славутський солодовий завод»

Приватне акціонерне товариство «Славутський пивоварний завод», що входить у склад провідної Європейської агропромислової компанії INVIVO/SOUFFLET GROUP та є одним з найбільших в Європі промисловим підприємством з виробництва солоду, повідомило Хмельницьку обласну військову адміністрацію про відновлення виробничої діяльності, після зупинки, спричиненої введенням воєнного стану. Також, проінформувало, що орієнтовна потреба підприємства в ячмені пивоварному становить 150,0 тис тонн на рік, а за умови роботи на повну потужність – 200,0 тис тонн на рік. Наразі, запасів сировини достатньо лише на 2,5 місяці роботи підприємства. Тому підприємство відкрите до співпраці та, зі свого боку, готове здійснювати оплату зерна за ринковими цінами і в найкоротші терміни. Разом з тим, підприємство готове сприяти експорту ячменю пивоварного в країни Європейського союзу для підприємств, що входять у склад компанії INVIVO/SOUFFLET GROUP.

16:28 26.05.2022

Veteran Hub запустив безоплатну лінію підтримки родин військових

Veteran Hub запустив безоплатну лінію підтримки родин військових

Фахівці ветеранського простору надають правову, психологічну підтримку, а також допомогу в пошуках роботи людям, чиї близькі сьогодні захищають Україну зі зброєю. Отримати психологічну підтримку, консультацію з пошуку роботи і консультації юристів з нагальних питань можна щодня з 8 до 22 години за телефоном: 067 348 28 68. Усі консультації безоплатні та конфіденційні. Команда працює з ветеранами, військовими та їхніми родинами з 2018 року. Загалом, Veteran Hub консультує, як знайти прихисток в Україні, влаштувати дитину до школи, знайти лікаря тощо, фахово допомагає психологічними консультаціями, підтримує у пошуках роботи в цивільному житті, а також організовує безоплатне навчання для близьких військових. “Ми намагаємося зробити все необхідне для того, аби сім’ї захисників та захисниць отримували якісну та своєчасну підтримку”, – зазначають фахівці ветеранського простору.

15:33 26.05.2022

Чому з полиць магазинів зникає українська сіль і чим її замінять

Чому з полиць магазинів зникає українська сіль і чим її замінять

Днями з полиць магазинів почала зникати кам’яна сіль українського виробництва. Замість вітчизняного продукту споживачам доводиться купувати те, що залишилося в продажі. Деякі шепетівські магазини вже попередили, що у наступній закупці українська сіль коштуватиме 32 грн за кг, а згодом взагалі зникне.

08:28 25.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь