A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Попрощалися з Героєм: у громаді провели в останню путь захисника України Євгена ТКАЧУКА

Дата: 28.07.2023 22:43
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

Сьогодні опівдні, наша громада схилила голови та прощалася з Героєм – Євгеном ТКАЧУКОМ. Молодий військовий загинув за кожного з нас у боротьбі за свободу та незалежність України.

Народився Євген в селі Борисів 3 січня 1999 року. З перших  днів повномасштабного вторгнення  Росії в Україну і до останнього, зі зброєю в руках наш захисник мужньо захищав незалежність і територіальну цілісність нашої країни.  Загинув наш Герой 23 липня 2023 року під час виконання бойових завдань, пов'язаних із захистом Батьківщини, в населеному пункті Роботине, що в Запорізькій області. Герою назавжди залишиться 24 роки.

Уранці Ізяславська та Плужненська громади почули сигнал поліцейського автомобіля  супроводу, так зустрічали скорботний кортеж полеглого воїна. Тіло загиблого Захисника односельчани зустріли «живим коридором» на колінах, схиливши у пошані голови та провели його до батьківської хати для прощання з рідними, близькими, друзями.  

Громадське прощання з Героєм відбулося у рідному селі та храмі села Борисів. У супроводі сумної музики прозвучав вірш про загибель українського воїна, захист України та вічну пам’ять Героїв. Лунає гімн України. 

Поховали Героя  на місцевому кладовищі.  Там,  після спільної молитви за упокій душі новопреставленого, невинно вбитого воїна ЗСУ, присутні військові підняли над домовиною Державний Прапор України. Прозвучав гімн, були дані залпи на честь загиблого.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи, нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати дорогої людини!

Вічна пам’ять, шана і слава Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь