A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Педагоги Борисівського ліцею, застосувавши різні освітні платформи, відкрили доступ усім школярам до дистанційної освіти.

Дата: 22.03.2022 12:18
Кількість переглядів: 303

Війна – надзвичайно складний час для усіх, а діти потерпають від неї найбільше. І не лише тому, що мільйони український школярів залишились без доступу до постійної та якісної освіти,  і тому, що дитина, народжена у мирі і  спокої, не спроможна сприйняти і безболісно пережити те жахіття, у якому 27 днів ридає і квилить уся Україна.
Беручи до уваги рекомендації Міністерства освіти і науки, школи України, де ситуація це дозволяє, відновили роботу у дистанційному режимі аби навчати, підтримувати, відволікати дітлахів від жорстокої реальності.
Педагоги Борисівського ліцею, застосувавши різні освітні платформи, відкрили доступ усім школярам до дистанційної освіти. Учителі переконані: відновлення навчання – це добрий знак, ніхто і ніколи не завадить українським педагогам бути опорою і підтримкою майбутньому держави – дітям.
Наставники школярства констатують і той факт, що сьогодні ліцей став своєрідним осередком, котрий об’єднав учителів та учнів Борисова з родинами, що вимушено покинули свої домівки. З перших днів війни заклад освіти перетворився на осередок для надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. Зрештою, двері Google Class відчинено для десятка школярів з різних куточків України. Педагоги дбають, аби спілкування допомогло відволіктись тендітній дитячій психіці від реалій сьогодення, аби дітям-переселенцям безболісно адаптуватись до нових умов життя та і просто поспілкуватися.
Наразі, роль школи стала значно більшою, ніж освітня. А кожен проведений урок – це ще один рубіж оборони рідної землі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь