Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

УВАГА! Челендж!

Дата: 18.10.2024 11:34
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

         Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб запрошує долучитися до челенджу #здоровохарчуємосьвсієюродиною в межах освітньої програми “5 кроків до здорового харчування”.

Хто може взяти участь у челенджі? Родини, у яких є школярі 9-11 класів.

Умови челенджу: Спільно з родиною приготувати страви за принципом “Тарілки здорового харчування”, сфотографуватися у процесі приготування чи з готовою стравою та розмістити на офіційній сторінці свого навчального закладу у мережі Facebook чи офіційному сайті з хештегом #здоровохарчуємосьвсієюродиною.

Терміни проведення челенджу: до кінця листопада 2024 року.

Запрошуємо долучитися усіх, хто дбає про здоров’я своє та близьких людей!

Про проект

         Мета освітньої ініціативи “П’ять кроків до здорового харчування” – підвищити обізнаність учасників освітнього процесу про значення здорового харчування для фізичного й психічного розвитку дітей.

         Проєкт реалізує Центр громадського здоров’я за підтримки Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні, Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА та у партнерстві з Національною асоціацією громадського харчування.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь