Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРОЄКТИ РІШЕНЬ НА СОРОК ТРЕТЮ СЕСІЮ ПЛУЖНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ

Дата: 04.10.2024 12:43
Кількість переглядів: 64

ЗАПЛАНОВАНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ СОРОК ТРЕТЬОЇ СЕСІЇ:

1. Про внесення змін до Бюджету Плужненської сільської ради на 2024 рік .

2.Про затвердження розпоряджень сільського голови.

3. Про внесення змін до Програми організації громадських робіт на 2022-2025 роки.

4. Про перейменування вулиці населеного пункту Плужненської сільської ради.

5. Про надання грошової допомоги.

6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Краснобрижі Галині Андріївні .

7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Оліферук Раїсі Миколаївні .

8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Свідерській Аллі Дориківні .

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Зайцю Івану Дмитровичу.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Каленик Галині Вікторівні, Дмитруку Віталію Вікторовичу.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Маєвської Майї Станіславівні.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Нагуліній Наталії Олександрівні.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Новоградському Йосипу Антоновичу.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) Шикіній Надії Миколаївні.

15. Про виділення в натурі (на місцевості)земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Каленюк Ларисі Дмитрівні.

16. Про виділення в натурі (на місцевості)земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва Кирисюк Ніні Володимирівні.

17. Про надання дозволу на викуп земельних ділянок для ведення фермерського господарства Дем’янчук Надії Олексіївні.

18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Романюк Валентині Петрівні.

19. Про визнання рішення сорок першої сесії Плужненської сільської ради восьмого скликання від 24 червня 2024 р. №13 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Романюк Валентини Петрівни» таким, що втратило чинність.

20. Про розгляд листа Ізяславської ТПО УТОС.

21. Про розгляд листа Первинної профспілкової організації працівників Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області .

22. Про розгляд листа Військової частини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь