Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Чи поширюється пільга на житлово-комунальні послуги, яка надається учаснику бойових дій, на його дружину та її дітей від попереднього шлюбу, якщо вони проживають спільно з пільговиком?

Дата: 16.08.2024 11:55
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

 

Відповідно до Закону України від 22.10.1993 3551-XII “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” учасникам бойових дій надається, зокрема, пільга у розмірі 75-процентної знижки плати за користування житлом, комунальними послугамина придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

З урахуванням частини п'ятої статті 51 Бюджетного кодексу України така пільга надається членам сім'ї пільговика, до яких належать, зокрема, дружина (чоловік), неповнолітні діти віком до 18 років.

Тобто пільги з оплати житлово-комунальних послуг надаються членам сім’ї, у тому числі неповнолітнім дітям, які проживають однією сім’єю з учасником бойових дій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь