Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ДО ВІДОМА НАСЕЛЕННЯ!

Дата: 12.08.2024 11:04
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Ізяславське  відділення Шепетівського районного відділу ДУ «Хмельницький  обласний центр  контролю та профілактики хвороб  МОЗ України» звертається до Вас з наступним:

    з 1 серпня в Україні за ініціативи Міністерства охорони здоров’я та Центру громадського здоров’я розпочалася Всеукраїнська кампанія з посилення імунізації проти кашлюку, дифтерії та правця, тобто дітям, які пропустили планові щеплення та дорослим, які не отримали ревакцинацію, зроблять безкоштовне щеплення. Для цього потрібно лише звернутися до сімейного лікаря. Цей додатковий раунд імунізації триватиме до кінця 2024  року.

Нагадуємо, що згідно Національного календаря щеплень всі дорослі, починаючи з 26 річного віку, мають кожні 10 років робити ревакцинацію від дифтерії та правця.                                                                                                                    

      Виходячи з вищевикладеного, просимо Вас направити  працівників  до  сімейних лікарів з метою визначення їхнього імунного статусу щодо дифтерії та правця та за необхідності отримати чергову ревакцинацію.

      Принагідно повідомляємо, що фахівці відділення можуть провести роз’яснювальну роботу в колективі щодо доцільності проведення профілактичних щеплень - надійного захисту від інфекційних хвороб.

Давайте подбаємо про  здоров’я  кожної людини, колеги, колективу, нації !

З повагою завідувач

                                                          Інна ДИШКАНТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь