Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

За шахрайство засуджено 34-річну жительку м. Запоріжжя до 2-ох років позбавлення волі

Дата: 11.06.2024 09:00
Кількість переглядів: 70

За принципової позиції Шепетівської окружної прокуратури з дислокацією у  м. Ізяслав 34-річну жительку м. Запоріжжя засуджено до реальної міри покарання за вчинення шахрайських дій відносно двох літніх жінок.

Прокурором у суді доведено, що зловмисниця, щодо якої вже постановлено вирок Бориспілького районного суду Київської області за вчинення аналогічного злочину,  у березні минулого року вступила в злочинну змову з невстановленими досудовим розслідуванням особами з метою заволодіння чужим майном шляхом обману, та, після телефонних дзвінків спільників про перебування рідних у складних життєвих обставинах та необхідності сплати коштів на їх лікування, прибула до м. Ізяслав Шепетівського району Хмельницької області, де ошукала двох літніх місцевих мешканок  на загальну суму 116 тис. грн.

Дії засудженої кваліфіковано за ч. 2 ст. 190 КК України, як заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно та за попередньою змовою групою осіб.

Ізяславським районним судом  Шепетівського району Хмельницької області обвинувачену визнано винною у вчиненні інкримінованого злочину та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Наразі вирок ще не набрав законної сили.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь