A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося пленарне засідання сорокової сесії сільської ради восьмого скликання.

Дата: 19.04.2024 16:55
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Сьогодні 19 квітня  відбулося пленарне засідання сорокової сесії сільської  ради восьмого скликання, яке провів  сільський голова  Віталій Мартинюк та секретар виконавчого комітету Людмила Семенишина. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, заступник сільського голови Людмила Лужецька, старости Ярослав Качур, Михайло Левчук та Людмила Шулдик, працівники КП "Лісомисливське господарство" директор - Рожков Олег Володимирович та бухгалтер Веремейчук Наталія Миколаївна.  Сесійному зібранню  передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані питання порядку денного.   

В ході засідання депутатами були розглянуті питання:

1. Звіт про роботу  КП «Лісомисливське господарство Плужненської  сільської  ради»(доповідала буглалтер КП "Лісомисливське господарство" - Наталія ВЕРЕМЕЙЧУК).

2. Про внесення змін до бюджету Плужненської сільської ради на 2024 рік(доповідала начальник відділу фінансів Ірина КОВТУН).

3. Про внесення змін до Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Плужненської сільської ради(доповідала директор КУ Центр надання соціальних послуг Маріанна Козенюк).

4. Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів (безоплатно) та затвердження Положення про порядок їх надання Комунальною установою  «Центр надання соціальних послуг Плужненської сільської ради»(доповідала директор КУ Центр надання соціальних послуг Маріанна Козенюк).                                                     

5.Про  надання  грошової  допомоги громадянам(доповідала член  постійної   комісії з  питань  бюджету Тетяна Іщук)

6.Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Плужненської сільської ради та встановлення річної орендної плати за користування таким майном релігійній організації «РЕЛІГІЙНА  ГРОМАДА СВЯТО-ПАРАСКЕВСЬКОГО ХРАМУ ПРАВОСЛАВНОЇ  ЦЕРКВИ УКРАЇНИ СЕЛА  М’ЯКОТИ ШЕПЕТІВСЬКОГО  РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» (доповідав  голова сільської ради Віталій МАРТИНЮК).

7. Про проведення продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності Плужненської сільської ради(доповідав  голова сільської ради Віталій МАРТИНЮК).

8. Про  внесення  змін до Програми організації  громадських робіт  на 2022-2025 роки  (доповідала секретар ради - Людмила СЕМЕНИШИНА).

9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  (доповідав член постійної комісії з питань земельних ресурсів та архітектури Андрій АВРАМИШИН) .

10. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) земельних ділянок  в натурі (на місцевості) громадянам (доповідав член постійної комісії з питань земельних ресурсів та архітектури Андрій АВРАМИШИН) .

11. Про надання  дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення(доповідав член постійної комісії з питань земельних ресурсів та архітектури Андрій АВРАМИШИН).

12..Про  передачу  у приватну власність земельних ділянок   для ведення товарного виробництва(доповідав член постійної комісії з питань земельних ресурсів та архітектури Андрій АВРАМИШИН) .

13.Клопотання про надання дозволу на купівлю у власність земельної  ділянки сільськогосподарського призначення(доповідав член постійної комісії з питань земельних ресурсів та архітектури Андрій АВРАМИШИН).

14. Про  розгляд заяв громадян.

15. Про розгляд  листів.

16.Різне.

По усіх питаннях порядку денного депутатами було прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь