Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПЕРЕВІРКА ЯКОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГИ «ДОГЛЯД ВДОМА» СОЦІАЛЬНИМИ РОБІТНИКАМИ КУ ЦНСП

Дата: 27.02.2024 12:37
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Протягом четвертого кварталу 2023року, відповідно до плану роботи Відділення соціальної допомоги вдома Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Плужненської сільської ради, директором та фахівцем із соціальної роботи КУ ЦНСП  проведено перевірку роботи 11 соціальних робітників  установи, щодо якості надання соціальної послуги «Догляд вдома» 88 особам похилого віку, що перебувають на обслуговуванні установи.

Під час відвідування обстежено 54 особи, що перебувають на обслуговуванні. Комісією з’ясовано,що  всі соціальні робітники відповідально ставляться до посадових обов’язків. Відвідують осіб похилого віку за графіком, допомагають у всьому, в чому існує потреба в пенсіонерів. Отримувачі соціальної послуги «Догляд вдома» висловили слова вдячності за постійну підтримку та допомогу, позитивно оцінили роботу соціальних робітників.

На 2 квартал 2024 року планується перевірка якості надання соціальними робітниками послуги «Догляд вдома» тим громадянам, які перебувають на обслуговуванні установи та ще не були долучені до моніторингу якості надання даної послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь