Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Працює Єдиний державний веб-портал цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта»

Дата: 09.01.2024 14:14
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

З метою осучаснення механізмів та інструментів надання профорієнтаційних послуг населенню, підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці необхідно активно використовувати  Єдиний державний веб-портал цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта».(далі- Дія. Освіта).

Дія. Освіта працює за принципом- навчання протягом усього життя. Усі навчальні інструменти є зручними та відповідними до актуальних потреб ринку праці.  Освітні інформаційні ресурси, електронні підручники, мультимедійні навчальні матеріали, що розміщені на веб-порталі цифрової освіти є безкоштовними.

   На Дія. Освіта доступні для навчання популярні на ринку праці професії, зокрема: вісажист, бариста, барбер, плиточник, кондитер, кравчиня, ландшафтний дизайнер, мобільний фотограф, флорист та багато інших.

   Дія. Освіта має курси для вчителів, медичних працівників, військовослужбовців, внутрішньо-переміщених осіб, бізнесменів та ін.., тут є можливість переглянути освітні серіали з цифрової грамотності чи кібербезпеки.

   Після успішного завершення навчання кожен учасник отримує сертифікат, який можна додати до свого резюме.

Пройти навчання можна  за  посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/news/novi-navicki---novi-profesii-socialna-reklama-diaosvita


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь