Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Працює Єдиний державний веб-портал цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта»

Дата: 09.01.2024 14:14
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

З метою осучаснення механізмів та інструментів надання профорієнтаційних послуг населенню, підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці необхідно активно використовувати  Єдиний державний веб-портал цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта».(далі- Дія. Освіта).

Дія. Освіта працює за принципом- навчання протягом усього життя. Усі навчальні інструменти є зручними та відповідними до актуальних потреб ринку праці.  Освітні інформаційні ресурси, електронні підручники, мультимедійні навчальні матеріали, що розміщені на веб-порталі цифрової освіти є безкоштовними.

   На Дія. Освіта доступні для навчання популярні на ринку праці професії, зокрема: вісажист, бариста, барбер, плиточник, кондитер, кравчиня, ландшафтний дизайнер, мобільний фотограф, флорист та багато інших.

   Дія. Освіта має курси для вчителів, медичних працівників, військовослужбовців, внутрішньо-переміщених осіб, бізнесменів та ін.., тут є можливість переглянути освітні серіали з цифрової грамотності чи кібербезпеки.

   Після успішного завершення навчання кожен учасник отримує сертифікат, який можна додати до свого резюме.

Пройти навчання можна  за  посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/news/novi-navicki---novi-profesii-socialna-reklama-diaosvita


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь