A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Всеукраїнська акція « 16 днів проти насильства» в Плужненській громаді

Дата: 11.12.2023 09:51
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

 

27 листопада для працівників сільської ради було проведено акцію «16 днів активізму протидії домашньому насильству», де було прозвітовано про роботу мобільної бригади за 2023р. та роботу Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

З метою привернення уваги учнівської молоді до проблем подолання насильства в сім’ях, протидії торгівлі людьми працівниками Служби у справах дітей 29 листопада було проведено захід «Скажи Ні насильству» для студентів Плужненського професійного аграрного ліцею. Ознайомили молодь з видами насильства та методами їх подолання. Також було роз’яснено куди звертатися в випадку вчинення насильства.

8 грудня 2023 року   в Плужненській територіальній громаді  відбулося засідання круглого столу у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». У  засіданні взяли участь: начальник відділу «Служба у справах дітей Плужненської сільської ради», психологи навчальних закладів громади, директор та фахівець комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Плужненської сільської ради, працівники відділу освіти, молоді та спорту та бібліотекарі громади. Організаторами заходу були працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг». Також під час зустрічі проаналізували статистику звернень та повідомлень про факти насильства в сім’ї, обговорили проблемні питання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь