Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Знову бойова втрата земляка на фронті

Дата: 05.10.2023 09:37
Кількість переглядів: 1438

Фото без опису

Вчора, 04 жовтня, страшне оповіщення про непоправну втрату вручили ще одній сім’ї нашої громади. Ще одна родина почула страшне: «Ваш син загинув на війні»… Ця трагічна звістка оповила родину Ювковецьких з села Плужне.

Захищаючи Україну від російських загарбників, 24 вересня на Донеччині загинув наш 43-річний земляк, солдат-навідник механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальойону Ювковецький Тарас Миколайович.

Важко підібрати слова, якими можна було б вгамувати пекучий біль втрати сина... Адже гинуть відважні, патріотичні українці…

Від імені усієї громади висловлюємо щирі  співчуття родині загиблого Героя. В цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Ми завжди пам’ятатимемо подвиг Тараса Ювковецького та всіх українських військових, які загинули, захищаючи від ворога нашу Україну.

Уклінна дяка та вічна пам’ять воїну-захиснику Батьківщини!

Про церемонію зустрічі та прощання з Героєм та чин похорону буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь