Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання сільського голови з Всеукраїнським днем працівників дошкілля.

Дата: 22.09.2023 13:56
Кількість переглядів: 60

 Фото без описуШановні вихователі, працівники дошкільних закладів нашої громади!

Щиро вітаю вас  з професійним  святом – Всеукраїнським днем працівників дошкілля!

Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить наше світле майбутнє. І саме вам, спільно з батьками, належить відповідальна місія – виховати справжніх патріотів України.

Бути вихователем – високе покликання і велика честь. Ця справа – важлива і унікальна. Вона несе в собі добро, справедливість, добро і красу.

Саме дитячий садок – це перший освітній заклад, який зустрічає дитину, слугує опорою і основою в подальшому житті. Щодня  ви віддаєте  тепло сердець дітям, благополучне дитинство і  подальша доля яких  залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до їх внутрішнього світу. З допомогою своїх вихователів дошкільнята  пізнають  навколишній світ, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Вітаючи вас, шановні  працівникам дошкільної освіти,  висловлюю вам щирі слова вдячності за щоденну самовіддачу,  терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм у вихованні  підростаючого покоління громади та служіння улюбленій справі.  Бажаю вам мирного неба, міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення мрій. Нехай ваше  життя буде сповнене енергією та  любов`ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних.

Хай Ваша енергія не вичерпується, а оптимізм допоможе реалізувати всі завдання в житті. Будьте на одній хвилі розуміння і веселощів з Вашими вихованцями, а вони нехай дарують Вам свої яскраві і щирі посмішки та веселі мрії. Нехай кожен день підносить приємні сюрпризи і дарує щасливі миті для серця і душі. Позитивних емоцій, легкої праці і творчих успіхів Вам у благородній справі. Нехай робота приносить лише задоволення, загального визнання Вам і поваги до Вашої праці! Діліться своєю мудрістю, вчіть дітей бути справедливими, чесними, надійними, щоб вони змогли впевнено увійти в життя справжніми людьми.

 З повагою, сільський голова                                                    Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь