Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Отримання відповідей на запитання щодо реєстрації та застосування РРО/ПРРО

Дата: 23.08.2023 11:21
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Ізяславська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що Контакт-центр ДПС на постійній основі надає фізичним та юридичним особам інформаційно-довідкові послуги з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО.

Звернутись до Контакт-центру ДПС для отримання інформаційної підтримки з питань реєстрації, застосування РРО/ПРРО фізичні та юридичні особи мають можливість на вибір:

  • за телефоном 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), громадяни, які перебувають за межами України за номером: +380 44 454 16 13 (в меню IVR потрібно обрати напрям «3»);
  • електронною поштою на електронну адресу idd@tax.gov.ua (в полі тема потрібно зазначити «6005»);
  • чатом через Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР) (zir.tax.gov.ua).

Скориставшись ЗІР, фізичні та юридичні особи можуть самостійно здійснити пошук відповіді на своє запитання у категорії 109 розділу «Запитання-відповіді з Бази знань».

Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України 

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/otrimannya-vidpovidey

 

         В ГУ ДПС у Хмельницькій області працює «гаряча лінія» з питань реєстрації та застосування ПРРО від податкової за номером 097-663-65-29, звернувшись за яким є змога тримати належну консультацію.

 

         В Ізяславську ДПІ за консультацією можете звернутися за номерами 03852-41547, 03852-42110 або ж відвідати особисто за адресою м.Ізяслав. вулиця Незалежності, 43 кабінети 304, 301.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь