Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Дата: 26.06.2023 09:28
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

В зв’язку із засухою і великим розбором води не за призначенням, КП «Лісомисливське» наполегливо просить споживачів водопостачання не поливати присадибних ділянок, так як з такими темпами витрачання води просто не встигає набиратися в резервах.

Наголошуємо, що питна вода не призначена для поливу городини і постійного зрошування газонів. Для таких цілей використовується вода зі свердловин або дощова. В іншому випадку недобросовісне зловживання водними ресурсами може негативно вплинути на безперебійне забезпечення населення водою. Якщо власники домоволодінь не скоротять витрати питної води на масовий полив газонів та городів, виникне необхідність в обмеження водопостачання. Крім того на споживачів з наявністю лічильників холодної води і без лічильників буде накладатися штраф при наявності поливних засобів.

Усіх мешканців громади просимо стежити за витрачанням водних ресурсів, завжди вчасно вимикати крани, контролювати рівень подачі води, не використовувати водопровідну воду для поливу городів, садів, квітників і газонів.

Дякуємо за розуміння

КП «Лісомисливське»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь