A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вдячність Фонду Міжнародної Солідарності за допомогу

Дата: 18.05.2023 17:06
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є.

Адміністрація Плужненської сільської ради  в особі сільського голови Віталія Григоровича МАРТИНЮКА висловлює  найщирішу вдячність Фонду Міжнародної Солідарності в особі Рафала Дзєнцьоловського.

На сьогодні  наші 4 заклади освіти І-ІІІст. навчають  700дітей, тому на території громади виникла гостра потреба у придбанні генераторів. Завдяки  підтримці Фонду Міжнародної Солідарності наші заклади отримали 4 генератори 8 КВт. вартістю 19138,80 злотих. Усі генератори були передані в заклади освіти: Плужненський ліцей ім. Бортника Р.Й., М’якотівський ліцей Плужненської сільської ради, Комунальний заклад «Борисівський ліцей Плужненської сільської ради» та Комунальний заклад «Кунівський ліцей Плужненської сільської ради»

Фото без опису

Фото без опису

Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя та розвиток українських дітей. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем наших школярів. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

 

З повагою,

Сільський голова                                                 Віталій МАРТИНЮК 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь