A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У Плужненській громаді поклали квіти до могил полеглих під час Другої світової війни з нагоди Дня пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 21:53
Кількість переглядів: 95

Традиційно 8 травня відзначають День пам'яті та примирення й вшановують усіх тих, хто загинув під час Другої світової війни 1939-1945 років. Цього року Україна вдруге відзначає день перемоги над нацизмом в умовах повномасштабної збройної московської агресії.

З цієї нагоди, 8 та 9 травня, у нашій громаді відбулись поминальні заходи та покладання квітів до братських могил та обелісків. Також відвідали єдиного ветерана Другої світової війни, який залишився на території нашої громади - Євгенія Блащука.

Сьогодні, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором.  Знову у центрі Європи нацисти зі свастикою «Z» рівняють з землею українські міста, вбивають українців. Сьогодні саме болотна країна увібрала в себе всі злочинні практики нацизму й комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і зруйнувала мир у Європі.

Україна неодмінно переможе, бо ми захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій рашистських злочинців. Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто ціною свого життя приніс мир всьому світу. Схилімо голови в пам’ять про загиблих.

Вічна пам'ять нашим загиблим Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь