A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення сільського голови Віталія Мартинюка у День пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Дата: 20.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Дорогі українці, друзі!

Сьогодні вся Україна вшановує річницю розстрілу Майдану, молитвою згадує Тих, хто першим став на захист свободи і гідності кожного українця. Ми ніколи не забудемо вулицю Інститутську у Києві, залиту кров’ю невинних, беззбройних наших героїв. Саме тоді, з тих перших пострілів почалася наша війна і триває досі. Герої Небесної сотні першими на захист незалежності України віддали свої життя.

І скільки б років не минуло, ніколи не мине біль втрати батьків за сином. Біль дитини, яка вже ніколи не побачить батька. Їхні нездійснені мрії, не створені сім’ї, ненароджені діти. «Душу – Богові, життя – Україні, честь – для себе!» - це про них.

Сьогодні ми згадуємо їх молитвою і хвилиною мовчання, але знаємо, що і з неба вони, наші герої, вже своїм небесним військом і далі тримають над нами небо, в найскладніші хвилини. І триматимуть – до перемоги. Ми не маємо права панікувати, а маємо зібратися з силами і разом дати відсіч ворогу. Бо Україна у нас одна. Бо українці гідні мати те майбутнє, за яке померли герої Небесної сотні і наші мужні воїни на Сході.

Дякуємо і схиляємо голови перед батьками, які народили та виховали справжніх героїв. Розділяємо Ваш біль… Ваші сини - назавжди у наших серцях.

Сільський голова                                                                               Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь