A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Забезпечення реалізації прав внутрішньо переміщених осіб у наданні адміністративних послуг працівниками УДМС Хмельниччини.

Дата: 31.01.2023 07:14
Кількість переглядів: 101

Одним з найважливіших завдань Міграційної служби є надання громадянам якісних адміністративних послуг, в тому числі забезпечення їх доступності в рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.

 

В УДМС Хмельниччини продовжують надавати адміністративні послуги з оформлення необхідних біометричних паспортних документів особам, які евакуювались з територій, де наразі ведуться активні бойові дії.

 

Зокрема, спільними зусиллями працівників Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області та благодійного фонду «Рокада» (Хмельницький) було надано допомогу в оформленні паспорта громадянина України жінці на пізніх термінах вагітності, яка під час евакуації з території, де наразі ведуться активні бойові дії втратила документи, що посвідчують її особу та громадянство.

 

Окрім цього, вищевказаній особі біометричний документ є необхідним для подальшого звернення в органи соціального захисту населення.

 

Нагадуємо, що внутрішньо переміщені особи з будь-якого регіону України, які покинули свої домівки внаслідок бойових дій, можуть оформити необхідні біометричні паспортні документи в усіх підрозділах Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь