Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання сільського голови З Старим Новим Роком.

Дата: 14.01.2023 12:47
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Шановнв громадо!

Від щирого серця вітаю всіх з традиційним українським Старим Новим Роком та Другим "празником" Різдвяних свят – днем Святого Василія.

Василія Великого вважали покровителем землеробства, і саме тому цього дня основною обрядовою дією було засівання осель збіжжям. Українці на свято Василя посівають, славлять господарів піснями, бажають їм здоров’я та достатку. І традиційно вітають один одного з Новим роком. Бо старий Новий рік — це свято, коли потрібно залишити позаду все погане і відкрити серце для нових і світлих змін.

Я переконаний, що у 2023 році героїчні Збройні сили виженуть зі святої української землі всіляке зло і ми всі з відкритим серцем будемо відбудовувати Україну, будувати з нуля Маріуполь та Попасну, Соледар та Бахмут.

У цей святковий день вітаю всіх Василів та Василин з Днем ангела. Нехай Ваш Ангел Хоронитель завжди буде з Вами, наставляє Вас на добрі дії!

Нехай Новий рік принесе в наші домівки все те, про що мріють українці - найшвидшу перемогу над злом!

З повагою сільський голова                                                                                     Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь