A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з партнерами продовжує підтримувати прихистки для внутрішньо переміщених людей.

Дата: 06.01.2023 10:12
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з партнерами продовжує підтримувати прихистки для внутрішньо переміщених людей. Зараз наша діяльність у цьому напрямку зосереджена на Хмельниччині.

Так, в межах реалізації проєкту “Підтримка внутрішньопереміщених осіб Плужненської територіальної громади Хмельницької області” було закуплено та передано для шелтеру в Плужненській громаді 45 односпальних ліжок. На цей час в цю громаду прибули нові переселенці, які тут скоріш за все залишаться на тривалий період, тому потреби місцевого прихистку зростають і допомога, зокрема, меблями є дуже актуальною.

Зазначимо також, що протягом останніх двох місяців у Плужненській громаді діють групи самопідтримки, які модерують членкині ІнСорс - Марія Гіжицька та Оксана Олексієвець.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

__________
Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).

#ПрямуємоРазом #activecitizens #activecitizensua #ngoinsource #insource #інціативитворятьзміни #гоІнсорс #Інсорс #ТворимоІніціативиСерцям


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь