Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з партнерами продовжує підтримувати прихистки для внутрішньо переміщених людей.

Дата: 06.01.2023 10:12
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” спільно з партнерами продовжує підтримувати прихистки для внутрішньо переміщених людей. Зараз наша діяльність у цьому напрямку зосереджена на Хмельниччині.

Так, в межах реалізації проєкту “Підтримка внутрішньопереміщених осіб Плужненської територіальної громади Хмельницької області” було закуплено та передано для шелтеру в Плужненській громаді 45 односпальних ліжок. На цей час в цю громаду прибули нові переселенці, які тут скоріш за все залишаться на тривалий період, тому потреби місцевого прихистку зростають і допомога, зокрема, меблями є дуже актуальною.

Зазначимо також, що протягом останніх двох місяців у Плужненській громаді діють групи самопідтримки, які модерують членкині ІнСорс - Марія Гіжицька та Оксана Олексієвець.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

__________
Проєкт реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні (British Council Ukraine).

#ПрямуємоРазом #activecitizens #activecitizensua #ngoinsource #insource #інціативитворятьзміни #гоІнсорс #Інсорс #ТворимоІніціативиСерцям


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь