A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Зустріч з представником Ізяславського РЕМ

Дата: 12.12.2022 18:00
Кількість переглядів: 151

Сьогодні до нашої громади завітав начальник Ізяславського РЕМ - Метельський Валерій Вікторович, та розповів про ситуацію енергосистеми в нашій області.

Фото без опису

Отож, якщо не буде технологічних порушень в роботі енергосистеми, відключення на Хмельниччині відбуватимуться по схемі: 4 години електрична енергія відсутня, 4 години електрична енергія постачається. До того ж проводяться ще ремонтні роботи електромереж. Сьогодні 12 грудня та завтра відклучення будуть частішими, надалі обіцяв очільник що будуть дотримуватися відключень згідно графіку.

Фото без опису

Зверніть увагу на порядок застосування черг, наша громада відноситься до четвертої черги. Він змінюється щотижня для рівномірного розподілу електричної енергії чергам у розрізі доби.

Фото без опису

У разі збільшення дефіциту електричної енергії в енергосистемі країни або ж зменшення НЕК «Укренерго» дозволеної величини навантаження на область – ми окремо повідомимо.

Варто пам’ятати про раціональне використання електричної енергії. Не потрібно вмикати одночасно декілька енергоємних приладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь