A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Хмельниччині зменшили тривалість комендантської години

Дата: 04.10.2022 09:59
Кількість переглядів: 461

Відсьогодні на Хмельниччині змінюється тривалість комендантської години. Про це у своєму відеозверненні повідомив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Відтепер обмеження діятимуть з 12 години ночі до 5 години ранку. Нагадаємо, що з квітня місяця вони діяли з 23.00 до 5.00.

Також хочу звернути увагу всіх жителів Хмельниччини, що в області знову активізувалися шахраї, що телефонують або розсилають листи від імені адміністрації, вимагають гроші. Невдовзі ми їх знайдемо. А вас всіх закликаю бути пильними і пам'ятати, що адміністрація не збирає фінансову допомогу. Все буде Україна! Разом до перемоги! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Текст наказу

На підставі пункту 5 частини 1 статті 8 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, постанови Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 року № 573 “Питання запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану” та враховуючи клопотання коменданта при Хмельницькій обласній військовій адміністрації від 29.09.2022 № 27-36/2022, НАКАЗУЮ:

  1. Запровадити на території Хмельницької області з 03 жовтня 2022 року до окремого наказу комендантську годину з 00.00 до 05.00 години.
  2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ начальника обласної військової адміністрації від 11.04.2022 № 100/2022-н “Про запровадження комендантської години на території області”.
  3. Начальникам районних військових адміністрацій довести до відома підприємств, установ, організацій та населення області наказ про запровадження комендантської години.
  4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Також нагадаємо, що запровадження комендантських годин передбачено правовим статусом воєнного стану. Востаннє його дію продовжували до 21 листопада. На Хмельниччині, крім комендантської години, на цей час діють такі правила:

  • заборонено торгівлю алкогольними напоями з 21-ї години до 10-ї ранку;
  • у водія, якого спіймали на нетверезому кермуванні, автомобіль за рішенням суду можуть вилучити на потреби війська;
  • цивільному населенню заборонено заїжджати у ліси на транспортних засобах, крім велосипедів, і розводити там багаття;
  • заборонено полювати на пернату дичину.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь