Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Конкурс кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни

Дата: 27.09.2022 09:31
Кількість переглядів: 349

Асоціація міст України запрошує органи місцевого самоврядування взяти участь у конкурсі кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни. Це можливість продемонструвати в Україні та в усьому світі незламність українського духу не тільки в Збройних Силах України, але й в громадах, де посадовці спільно з мешканцями допомагають один одному наближати спільну Перемогу. Конкурс про життєві історії забезпечення громадян найнеобхіднішими послугами за найстрашніших умов, про відкритість та співдію в громадах, про участь мешканців у захисті, врядуванні та відновленні.

Мета – відзначити надихаючі історії, успішні приклади згуртованості та тісної співпраці між громадянами і органами місцевого самоврядування, які стануть взірцем для інших, а також підтвердять, що навіть під час воєнного стану муніципалітети працюють для своїх жителів та разом зі своїми жителями. 

Очікуємо на Ваші практики та історії успіхів  за такими напрямками:

  • Залучення молоді (підходи до співпраця органу місцевого самоврядування з представниками молоді, які допомагали громаді під час воєнного стану і були засновані на принципах відкритого врядування)
  • Електронне врядування (практики та історії, де та як саме електронні інструменти використовувались для залучення громади, забезпечення доступу до інформації чи іншим шляхом допомагали під час воєнного стану)
  • Згуртованість (об’єднання зусиль з бізнесом та громадськими організаціями у вирішенні викликів воєнного стану у наданні основних послуг населенню, а також у сфері освіти, охорони здоров’я та зайнятості.)

Заявку можна заповнити до 02.10.2022 року за посиланням https://forms.gle/zHhdUE7bVQLXC4LR8 або перейшовши за QR-кодом.

 

Детальні умови та правила конкурсу додаються. У разі виникнення питань можете звертатись до експертки з правових питань АМУ Інни Скляр 0937721753, i.sklyar@auc.org.ua.

Конкурс організовано в рамках Меморандуму про співпрацю, укладеного Асоціацією міст України та Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи, за яким відкрите врядування визначено одним з пріоритетних напрямків співпраці. Конкурс проводиться у відповідності до грантової угоди (8778/2022/5 від 29 червня 2022 р.), підписаної АМУ та Радою Європи, метою якої є підтримка та відбудова інституційних спроможностей органів місцевого самоврядування України в період війни та відновлення стійкості на місцевому рівні.

Додаток: правила участі на 1 арк.

 

Додаток

Правила участі у конкурсі кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни

Подаючи Заявку на участь у Конкурсі кращих історій незламності та співдії в громадах під час війни (далі – Конкурс) учасник безпосередньо погоджується з цими Правилами.

До розгляду у Конкурсі приймаються заявки від органів місцевого самоврядування (далі – ОМС).

ОМС може подати до розгляду декілька ініціатив/практик/проєктів у кожному з напрямків.

Заявка повинна бути подана українською мовою.

Заявка подається за посиланням https://forms.gle/zHhdUE7bVQLXC4LR8 або за QR-кодом до 2 жовтня 2022 року

https://lh6.googleusercontent.com/7A0vh9RqRODtFnC93dmStDr5EQGKZPrCBIKH3ALWcPI4xtZwFffiKidQpntDDsCpQiFHP80IL8rXzQ26EEZlGiX2-8sezVsJhrDxgIWNDqs5cGAuxiV7JJJ132tp_CXb_MsA3I3HBuI1HrnfxcvelQMqQnLtXewmcCyAIZpApyRsG2FWZTOhGIFdQw

Ініціатива/практика/проєкт має бути реалізована після 24.02.2022 по теперішній час.

Обов’язково до заявки додається фото або презентація історії успіху. 

Заявки або будь-яка інформація чи матеріали, що містяться в них, без попереднього інформування учасника не передаватимуться іншим особам.

Персональні дані, які надані у заявці, не будуть передаватися або відображатися третім особам і використовуватимуться лише для адміністрування та функціонування цього Конкурсу.

Заявка не порушує права інтелектуальної власності, права на конфіденційність, права на публічність або інші законні права будь-якої третьої сторони.

Подані заявки оцінюватимуться на відповідність критеріям, а саме:

·  за напрямком «Залучення молоді» необхідно продемонструвати, яким чином після 24.02.2022 відбувалася співпраця ОМС з молоддю, які нові підходи засновані на принципах відкритого врядування було реалізовано, які результати досягнуто;

·  за напрямком «Електронне врядування»  необхідно продемонструвати, які існуючі в громаді (або нові) електронні інструменти було впроваджено після 24.02.2022, що вдалося досягти з їх використанням і як це пов’язано з відкритим врядуванням;

· за напрямком «Згуртованість» потрібно описати як ОМС взаємодіяв з бізнесом, громадськими організаціями, ініціативами щодо вирішення викликів воєнного стану з акцентом на принципи відкритого врядування.

 Про підсумки відбору буде повідомлено учасникам на електронну адресу, вказану у заявці. Учасники, заявки яких будуть відібрані, запрошуються на церемонію нагородження 18 жовтня 2022 року.

Беручи участь у Конкурсі, учасники погоджуються із остаточним рішенням оціночного комітету організаторів.

Подаючи заявку від імені органу місцевого самоврядування, учасник представляє та гарантує, що він/вона уповноважений це робити.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь