A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Начальник ОВА дав роз'яснення щодо заборони проведення масових заходів

Дата: 16.09.2022 22:40
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

Учора адміністрація Хмельницької ОВА оприлюднила наказ "Про заборону проведення масових заходів" у Хмельницькій області, який викликав безліч запитань у краян. Сьогодні очільник області Сергій Гамалій спробував роз'яснити більш детально стосовно нових обмежень для громадян.

"Усі ми слідкуємо за успіхами наших воїнів на фронті, але ці успіхи викликають лють у рашистів. Вони прагнуть нам помститися і б’ють по цивільних об’єктах. У зв’язку з цим, щоб запобігти можливим трагедіям відтепер масові заходи в області будуть відбуватися лише за погодженням обласної військової адміністрації." - наголосив Сергій Вячеславович.

Зокрема, зауважив, що мова йде про вуличні масові заходи з великою кількістю людей, до прикладу, понад 100 чоловік.

Отримати погодження на проведення заходу потрібно, звернувшись з відповідним листом до Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОДА не пізніше, ніж за 10 днів до початку заходу.

"Обмеження не стосуються тих заходів, які уже погоджені ОВА, весіль, поховань, заходів, пов’язаних із вшануванням загиблих воїнів, тощо, а також заходів, які проводяться в закладах харчування, закладах культури, освіти, спорту, релігійних споруд, за умови наявності укриття для всіх учасників заходу." - підсумував начальник Хмельницької ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь