A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання сільського голови З днем рятувальника

Дата: 16.09.2022 11:23
Кількість переглядів: 185

Щороку 17 вересня в Україні відзначають професійне свято – День українського рятувальника. 

Професія рятувальника завжди є першою там, де люди потребують допомоги. Те, що для громадян є подвигом, для вас є звичайною щоденною працею. Щодня вони попереджують сотні нещасних випадків, аварій, катастроф, рятують життя і майно людей. «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» – це гасло справді професійних, мужніх людей, які сильні і духом, і тілом.  З початку повномасштабної агресії рф працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій з честю та гідністю виконують свої службові обов’язки у зоні бойових дій, прифронтових територіях та деокупованих містах. Дякуємо усім працівникам служби області, які професійно виконали поставлені завдання на сході та півдні нашої країни, дякуємо за спокій і безпеку у нашій громаді. 

Бажаю нашим рятувальникам міцного здоров'я та Божої опіки, професійного кар’єрного зростання, перемоги й миру на усій території України.

З повагою сільський голова                                                                                                         Віталій Мартинюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь