A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Хмельниччині заборонили проведення масових заходів

Дата: 15.09.2022 17:10
Кількість переглядів: 445

Фото без опису

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій підписав наказ "Про заборону проведення масових заходів" у Хмельницькій області. Його було опубліковано сьогодні на сайті адмінстрації.

На підставі Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, статей 6, 39 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, указів Президента України від 24.02.2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, № 68/2022 “Про утворення військових адміністрацій”, з метою забезпечення безпеки громадян та порядку в області, враховуючи протокол засідання ради оборони Хмельницької області від 12.09.2022 року № 51 НАКАЗУЄМО:

  1. Заборонити проведення мирних зборів, мітингів, походів і демонстрацій, інших масових заходів, крім релігійних заходів у приміщенні культових споруд та прилеглих до них територій (за умови забезпечення можливості укриття усіх учасників на випадок оголошення про загрозу виникнення небезпечних ситуацій, зокрема отримання сигналу “Повітряна тривога”), проведення поховальних ритуалів, а також заходів, пов’язаних із вшануванням загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
  2. Головному управлінню Національної поліції в області у межах повноважень забезпечити дотримання громадського порядку у зв’язку з реалізацією зазначених заходів.
  3. З метою отримання дозволу на проведення масового заходу начальникам Хмельницької, Кам’янець-Подільської, Шепетівської районних військових адміністрацій, не пізніше 10-денного терміну до дати його проведення, направляти обґрунтовані звернення до Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації з метою його подальшого розгляду на засіданні Ради оборони.
  4. Контроль за виконанням цього наказу залишаємо за собою.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь