A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Громади Хмельниччини сформували гуманітарний вантаж для Миколаєва

Дата: 06.09.2022 21:42
Кількість переглядів: 290

Із перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої держави Миколаїв потерпає від щоденних обстрілів. Зруйнована міська інфраструктура, навчальні заклади, житлові будинки. Очільник міста Олександр Сєнкевич звернувся Хмельницького регіонального відділення АМУ із листом-проханням у наданні Миколаєву будівельних матеріалів і продуктів тривалого зберігання. Вантажівка із гуманітарною допомогою від громад-членів Асоціації міст України, напередодні, вирушила у Миколаїв.

Голова Хмельницького РВ Асоціації міст України, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин ініціював збір потрібного серед громад-членів АМУ в Хмельницькій області. До формування вантажу долучилися Волочиська міська рада, Грицівська селищна рада, Деражнянська міська рада, Кам’янець-Подільська міська рада, Летичівська селищна рада, Меджибізька селищна рада, Сатанівська селищна рада, Судилківська сільська рада, Хмельницька міська рада, Шепетівська міська рада.

У Грицеві було ініційовано справжній народний збір. Необхідне для південного міста збирали усією громадою. Долучився до збору допомоги і підприємець з Хмельницького Вячеслав Міняйло. Спільно з БФ «Волонтери Поділля» вдалося сформувати і вантаж із продуктів: 2 100 банок консервованих супів, крупи, бобові і м’ясні консерви, солодощі, 1 200 пляшок питної води.

Вантаж будівельних матеріалів склав 200 ОСБ-плит, 29 рулонів плівки, 20 ящиків із монтажною піною і цвяхами, 10 відер фарби.

«Сьогодні усі громади Хмельниччини надійно тримають гуманітарний фронт, опікуються вимушеними переселенцями, докладають максимальних зусиль, щоб допомагати нашим захисникам та захисницям на передовій. І ми дуже вдячні, що наші члени завжди відгукуються на прохання про допомогу від громад, що найбільше страждають через агресію росії. Цей вантаж – яскраве підтвердження того, що ми не залишаємо друзів у біді. Дякуємо, що знаходите можливість допомагати! Разом переможемо!» - звернулася із подякою в.о. виконавчого директора Хмельницького регіонального відділення АМУ Тетяна Крупа.

Хмельницька міська рада, окрім будівельних матеріалів, також забезпечила автомобіль частиною необхідного пального.

Щиро віримо у Перемогу. Усе буде Україна!

Хмельницьке регіональне відділення АМУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь