A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Земляки на передовій отримали допомогу від Шепетівського району

Дата: 05.09.2022 22:31
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Наша країна вже сьомий місяць мужньо бореться з російськими окупантами. Одна із основних точок бойових дій розташована на сході нашої країни, де наші земляки мужньо тримають оборону. Саме туди відправились з допомогою начальник Шепетівської РВА та  голова Шепетівської районної ради.

Про поїздку та передачу у себе на сторінці розповів Олексій Глушаков:

Щоб допомогти не вперше спільно збираємо та передаємо гуманітарну допомогу нашим Героям захисникам на передову. За постійної підтримки начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія разом з головою Шепетівської районної ради Олегом Кулінським відвідали один з батальйонів територіальної оборони, який виконує бойові завдання на сході нашої держави.

Окрім автомобілів передали посильну допомогу військовим — паяльну станцію, генератори, акумулятори, засоби зв’язку, комплект гуми, медикаменти, турнікети, каремати, газові балони, подовжувачі, шанцевий інструмент, солодощі та інше.

Щиро дякую усім, хто долучився до збору необхідних речей та підтримки українських військовослужбовців на передовій — директору ТОВ НВА «Перлина Поділля» Сергій Іващук, головам територіальних громад Шепетівського району Скримському Францу Францовичу, Василю Мельнику, Маргариті Медведюк, Тетяні Котик, керівнику ФГ «Колос» Руслану Скримському.

Хлопці та дівчата, які боронять нашу державу і впевнено дають відсіч країні-терористу, повинні мати надійний тил. Консолідуємо зусилля, щоб у них було все необхідне. Дякую нашим воїнам за сумлінне виконання своїх обов’язків, патріотизм і професіоналізм. Разом до ПЕРЕМОГИ!!! Все буде УКРАЇНА!!!

30 серпня, у свій День народження до наших захисників також навідувався шепетівський міський голова Віталій Бузиль.

Вирішив не приймати подарунки, а завезти їх на передову до наших земляків. Прибули до батальйону, який майже весь складається із наших шепетівчан.

Привезли авто після ремонту, інвертори, акумулятори, а також особисті передачі захисникам і слова неймовірної підтримки!

Обняв земляків, подякував від усієї нашої громади за вірність присязі та нашій спільній справі! У відповідь отримав вітальну листівку та грамоту від імені батальйону. Дуже ціную. Додому точно везтиму їх оптимізм і впевненість у Перемозі. Слава Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь