A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Хмельниччині заборонили полювати на пернатих

Дата: 05.09.2022 22:28
Кількість переглядів: 294

На території Хмельниччини введено тимчасову заборону полювання на пернату дичину. Діятиме вона до завершення воєнного стану. Про це повідомило Хмельницьке обласне Управління лісового та мисливського господарства.

Відповідний наказ 29 серпня підписав начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. Причина заборони, думаємо, зрозуміла - воєнний стан!

Сьогодні зі зброєю в руках час захищати країну, а не захоплюватися полюванням! Таке рішення прийнято аби запобігти заподіянню шкоди здоров’ю населення.

Відповідно до пункту 2 частини першої статті 8, статті 19 Закону України “Про мисливське господарство та полювання”, Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, статей 39, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, указів Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”, № 68/2022 “Про утворення військових адміністрацій”, враховуючи протокол засідання Ради оборони Хмельницької області від 29 серпня 2022 року № 50, наказано:

  1. На час дії правового режиму воєнного стану на території України заборонити здійснення полювання на пернату дичину на території Хмельницької області.
  2. Рекомендувати Хмельницькому обласному управлінню лісового та мисливського господарства, Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області, користувачам мисливських угідь вжити вичерпних заходів щодо недопущення полювання на пернату дичину в мисливських угіддях Хмельницької області.
  3. Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації спільно з Хмельницьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства довести цей наказ до відома всіх користувачів мисливських угідь Хмельницької області.
  4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови обласної державної адміністрації відповідно до розподілу обов’язків

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь