A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Продовжено термін дії податкової амністії. Про це повідомили під час зустрічі з громадськості Ізяславські податківці.

Дата: 30.08.2022 09:28
Кількість переглядів: 159

  В Ізяславській ДПІ ГУ ДПС в Хмельницькій області відбулася чергова зустріч з платниками податків щодо одноразового добровільного декларування та інших новацій податкового законодавства. 

 

      Так, під час чергової зустрічі з платниками податків працівники Ізяславської ДПІ повідомили що термін дії кампанії одноразового добровільного декларування активів громадян продовжено ще на пів року, тобто до 1 березня 2023 року. Також нагадали присутнім  про  види капіталів, які можна легалізувати та  ставки й  механізм розрахунку одноразово збору. Податківці закликали  платників, за наявності у них неоподаткованих активів все ж скористатися можливостями податкової амністії  та у такий спосіб звільнити себе від подальшої відповідальності за порушення в минулому податкового  законодавства.

       Окрім того,  актуальною темою обговорення стали запроваджені зміни в спрощеній системі оподаткування, зокрема  щодо переходу на 3-тю групу за ставкою 2 відс., а також обов’язкове застосування підприємцями РРО при здійсненні готівкових розрахунків з покупцями за товар чи надані послуги.

Також посадовеці розповіли  громадськості про  початок роботи комунікаційної податкової  платформи , як ще одного засобу для швидкого  вирішення бізнес проблем  у спільному діалозі з податківцями

Наостанок податковці звернулася до платників з проханням вчасно та в повній мірі сплачувати податки та збори та у такий спосіб допомагати країни в боротьбі з агресором..

 

                                               Ізяславська ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь