Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Телеведучий Дмитро Комаров привіз у Нетішин автомобілі для ЗСУ

Дата: 24.08.2022 13:09
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Вчора, 23 серпня, у День Державного Прапора України, на площі перед Палацом культури у Нетішині вишикувалось більше 20 авто (більшість з них - пікапи) та 7 квадроциклів - черговий подарунок для наших мужніх та хоробрих захисників Збройних Сил України.

Освячення техніки здійснили отець Олег, священник Собору Архістратига Михаїла та Архангела Гавриїла ПЦУ та отець Василь, настоятель Свято-Дмитрівської церкви (с. Старий Кривин).

«Три авто та 7 квадроциклів закуплено за кошти бюджету громади, 1- за кошти волонтерів. Авто будуть передані на передову у військові частини, де воюють з російськими окупантами наші земляки, 5 квадроциклів – до однієї з військових частин Національної гвардії України, а 2 - ЗСУ», - розповідає міський голова Олександр Супрунюк.

Слід зазначити, що авто було закуплено при допомозі друзів з Латвії, зокрема Віталія Оленійчука, голови ГО «Перемога 17», члена правління Спілки українсько-латвійської дружби.

Інші авто закуплено для ЗСУ завдяки відомому українському телеведучому каналу «1+1», автору програми «Світ навиворіт» Дмитру Комарову. Він сьогодні прибув до нашого міста.

«Своє авто я виставив на аукціон і за нього виручив 1 млн. грн. До справи підключився кум Сергій. Потім попросили наших земляків Віталія та Валерія, які живуть у Ризі. Так ми закупили 22 авто на загальну суму 138 тис. євро. Всі вони будуть передані у військові частини. Впевнений, що жодна з них не буде в Ужгороді возити помідори», - сказав Дмитро Комаров.

У Нетішині авто братимуть на тимчасовий облік і потім розподілятимуть по військових частинах.

На прохання міського голови Олександра Супрунюка, Дмитром Комаровим було придбано пікап для однієї з військових частин (воює з ворогом на передовій), де служить нетішинець і автомобіль швидкої допомоги для нетішинського бійця медичної роти Олега. Він нині проходить лікування, а потім - знову на передову. Доповненням до автомобіля «швидкої» став різного роду перев’язувальний матеріал та антисептик – надано польськими друзями-волонтерами в перші дні війни для потреб громади.

Разом до перемоги!

Відділ з організаційних питань Нетішинської міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь