A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Хмельниччині внаслідок COVID-19 знову фіксують летальні випадки

Дата: 01.08.2022 22:14
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

На Хмельниччині, як і в державі, збільшується кількість нових хворих на коронавірусну хворобу COVID-19. Так, за період з 22 до 28 липня 2022 року на території області виявлено 206 осіб з підозрою на COVID-19, з них 31 дитина та 7 медпрацівників.

38 осіб були госпіталізовані, 5 з них — діти. За згаданий період одужали 122 особи, з них 11 дітей та 8 медпрацівників. На жаль, внаслідок ускладнень, спричинених COVID-19, померла 1 людина.

Загалом, від початку пандемії у Хмельницькій області на COVID-19 захворіли понад 212 тис. осіб, в тому числі більше 15 тис. дітей та майже 8 тис. медичних працівників. Понад 208 тис. осіб одужали, а 3835 громадян, на жаль, не змогли перебороти ускладнень, з них 1 дитина та 42 медпрацівники.

Фахівці нагадують, що одним із найбільш дієвих методів протистояння COVID-19 є вакцинація. Станом на 1 серпня 2022 року у Хмельницькій області щеплення отримали більше 997 тис. громадян. Так, першою дозою уже вакцинували понад 481 тис. осіб, двома дозами – майже 463 тис. осіб. Додаткову дозу отримали понад півтори тисячі громадян, а третю (першу бустерну) — майже 52 тис. осіб.

Наразі вакцинуватися проти COVID-19 можна в амбулаторіях за місцем тимчасового перебування або постійного проживання. Щоб дізнатися більш детальну інформацію необхідно звернутися за консультацією до свого сімейного лікаря або ж найближчої амбулаторії загальної практики/сімейної медицини.

Державна установа "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь