Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВЕЛИКОРАДОГОЩАНСЬКА СІЧ ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 28.07.2022 22:00
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

У День Державності України на Січі проходив одноденний військово-спортивний  національно-патріотичний вишкіл "Радогоська застава 2022" за участю команд Борисівського, Кунівського, М'якотівського ліцеїв та Великорадогощанського січового товариства. Учасники вишколу згадали основні етапи українського державотворення, вшанували пам'ять всіх героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України.

До проведення вишколу долучилися представники ГО "Ізяславське козацтво", молоді козаки якого пройшли урочисту посвяту на Січі, пообіцявши вірою і правдою служити товариству, Неньці Україні та здали іспит козацької майстерності, приготувавши для всіх смачний куліш.

Програмою вишколу були передбачені тренування роїв на смузі перешкод, вправи зі стрільби з пневматичної гвинтівки, заняття з ножового бою та тактичної медицини.

Також відбулись підсумкові змагання на етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної національно-патріотичної гри "Сокіл (Джура)":  "Відун", "Линва", "Теренова гра".

 Дух побратимства,  здоровий спортивний азарт, бажання отримувати нові знання та уміння, прагнення до перемоги - ось що можна сказати про учасників вишколу.

На підсумковому козацькому колі звучали слова вдячності організаторам та учасникам вишколу, особливо  Мельнику Миколі Володимировичу, який вже багато років поспіль передає дітям своє захоплення історією рідного краю, козацькими бойовими мистецтвами, працює як інструктор-наставник гри "Сокіл (Джура)".

Так з вірою в перемогу України, в щасливе мирне успішне майбутнє її підростаючого покоління пройшов День Державності України для юних мешканців Плужненської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь