A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання сільського голови зі Святом останнього дзвоника

Дата: 27.05.2022 12:23
Кількість переглядів: 333

   Фото без опису

 Дорогі випускники, вчителі та батьки!

Сьогодні, 27 травня, Україна відзначає завершення навчального року у школах. Проте традиційних лінійок та прощальних вальсів не буде, адже Україна вже 3 місяці як бореться з Росією за свої землі.
Два роки поспіль останній дзвоник для школярів був не таким, як завжди – через пандемію коронавірусу, цьогоріч – через війну, розв’язану росією.
Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє. Ми говоримо про війну, про солдатів, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і сміялись українські діти на своїй рідній Україні!
Наразі відомо, що через бойові дії окупантів 102 освітніх заклади України повністю знищені. У 14 областях школярі навчаються дистанційно, в 4 -х – частково дистанційно і очно, та ще в 7 областях навчання відбувається частково дистанційно або взагалі призупинено.


Від імені сільської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю всіх вас – учнів, випускників, вчителів,батьків зі святом останнього дзвоника!
Насамперед, вітаю наших випускників, відсьогодні ви йдете у доросле життя, де  на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Будувати своє майбутнє ви розпочали ще тут, у рідній школі. Отримані знання це ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя.   Бажаю, щоб кожен випускник зробив правильний вибір, здійснив свою мрію і продовжував навчання в обраному напрямку.  Вірю, що всі ви вже восени будете навчатися у вищих навчальних, професійних закладах. Завжди пам’ятайте: ваші батьки, наставники, рідне село покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним.

Мої вітання, моя подяка батькам, педагогам, наставникам, вихователям.

Бажаю усім міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

Ми обов'язково переможемо!

Слава Україні!

 

З повагою сільський голова                           Віталій МАРТИНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь