Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Щодо відновлення діяльності ПрАТ «Славутський солодовий завод»

Дата: 26.05.2022 16:28
Кількість переглядів: 373

Приватне акціонерне товариство «Славутський пивоварний завод», що входить у склад провідної Європейської агропромислової компанії INVIVO/SOUFFLET GROUP та є одним з найбільших в Європі промисловим підприємством з виробництва солоду, повідомило Хмельницьку обласну військову адміністрацію про відновлення виробничої діяльності, після зупинки, спричиненої введенням воєнного стану.
Також, проінформувало, що орієнтовна потреба підприємства в ячмені пивоварному становить 150,0 тис тонн на рік, а за умови роботи на повну потужність – 200,0 тис тонн на рік.
Наразі, запасів сировини достатньо лише на 2,5 місяці роботи підприємства. Тому підприємство відкрите до співпраці та, зі свого боку, готове здійснювати оплату зерна за ринковими цінами і в найкоротші терміни.
Разом з тим, підприємство готове сприяти експорту ячменю пивоварного в країни Європейського союзу для підприємств, що входять у склад компанії INVIVO/SOUFFLET GROUP.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь