A A A K K K
для людей із порушенням зору
Плужненська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулося засідання позачергової двадцять четвертої сесії восьмого скликання Плужненської сільської ради

Дата: 11.05.2022 23:12
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

11 травня 2022 року відбулось засідання двадцять четвертої сесії Плужненської сільської ради VIII скликання. 
У роботі засідання сесії взяли участь 13 депутатів. Також на засіданні були присутні  начальники відділів та структурних підрозділів, старости сіл.
На сесію було винесено 9 питань. Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися постійних профільних комісіях сільської ради.

Про заяву Плужненської сільської ради щодо засудження збройної агресії Росії проти України та недопущення порушення територіальної цілісності та суверенітету України проінформував сільський  голова Мартинюк В.Г. Прийняли  рішення схвалити текст Заяви Плужненської сільської ради щодо засудження збройної агресії росії проти України та недопущення порушення територіальної цілісності та суверенітету України (текст додається). 
 

ЗАЯВА
Плужненської  сільської ради
щодо засудження збройної агресії Росії проти України та недопущення порушення територіальної цілісності та суверенітету України


      Ми, депутати Плужненської  сільської ради рішуче та категорично засуджуємо розпочате Росією 24 лютого 2022 року воєнне вторгнення в Україну, як акт  агресії щодо України, який продемонстрував повну зневагу до міжнародного права і суверенітету нашої країни. 
      Розпочате росією широкомасштабне воєнне вторгнення на територію незалежної, мирної, демократичної України жодним чином не було спровоковане, тому цю варварську атаку вже засудив увесь цивілізований світ, вимагаючи від окупантів припинити насилля та вивести свої війська з нашої держави.     Російська військова агресія приносить страждання та руйнування, ставить під загрозу життя незліченної кількості невинних людей в Україні. Це – військовий злочин проти людства, докази якого бачить весь світ, та який не повинен залишитися безкарним. Ми впевнені, що міжнародне правосуддя буде здійснено, а винні у злочинах, скоєних в Україні, будуть притягнуті до відповідальності. 
      Ми закликаємо до єднання всіх українців незалежно від політичних переконань, симпатій чи емоцій. Закликаємо партнерів України невідкладно запровадити весь пакет санкцій проти агресора. Ми також висловлюємо щиру вдячність тим державам, лідери яких не лише заявили про підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, але й конкретними справами доводять прихильність до міжнародного права та демократичних цінностей. 
      Ми віримо в наші Збройні Сили, територіальну оборону, у силу духу і героїзм українського народу. Україна зробила свій вибір, і її майбутнє - у колі демократичних держав світу.   
      За цей вибір ми заплатили велику ціну. Нам не треба чужого, але й свого не віддамо.    
 Слава Україні! Героям слава!

Про  затвердження  Плану  заходів  в  умовах     загрози окупації  території   Плужненської  сільської   ради, оточення (блокування) населених пунктів  та про затвердження тимчасової   структури  виконавчого комітету Плужненської   сільської  ради доповів   сільський  голова Мартинюк В.Г. 
Про розподіл обов’язків між сільським  головою, секретарем сільської ради та заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів проінформувала заступник сільського   голови Лужецька Л.С.
Начальник відділу фінансів Ковтун І.В. доповіла про уточнення бюджету на 2022 рік та про затвердження розпоряджень.
Про  надання  допомоги проінформував голова профільної комісії Жигадло  І.А.
Також було  розглянуто листи та інше.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь